Primary Navigation

Bliv klar til varmere dage udenfor

Vinteren går på hæld, og det begynder så småt at spire udenfor. Langsomt, men sikkert går vi mod varmere dage, og det betyder mere tid brugt udenfor. Efter en lang vinter er der mange ting, du skal have indhentet. De færreste har lyst til at bruge en masse tid på at vedligeholde hus og have udenfor om vinteren, men nu kan du smøre ærmerne op og komme i gang.

Så hvad skal du i gang med? Køb billig maling og find haveredskaberne frem.

Er malingen stadigvæk fin?

Noget, du skal tage stilling til med et par års mellemrum, er husets maling. Især malingen på husets ydre mure kan blive slidt og begynde at skrælle af. Derfor skal du have fat i noget maling og i gang med at forny muren, så den ikke ser så slidt og trist ud.

Sørg for at male på dage, hvor det ikke regner. Solen hjælper malingen med at tørre hurtigere, og du undgår at regnen ødelægger dit arbejde.

Vil du gerne være miljørigtig kan du købe Nordsjø maling.

Kom i gang med havearbejdet

Du skal også begynde at forberede dig på havearbejdet. Måske er jorden endnu for hård til at grave i, men du kan stadigvæk gennemgå dine haveredskaber. Sørg for at de alle er i god stand. Hækkesakse og andre metalredskaber kan være begyndt at ruste, handsker kan være blevet pakket væk bagerst i et skab og er trillebørens hjul nu også i god stand?

Kort fortalt: Det er nu, du kan få alt i god stand, så du kan komme godt i gang, når det gode vejr virkelig melder sig. Brug en weekend på at gennemgå dine redskaber og din have. Find ud af hvad du mangler, og hvad du skal have lavet rundt omkring.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *