Primary Navigation

En kugledyne får dit barn til at falde til ro om aftenen

Har du et sensitivt barn? Mange sensitive børn har svært ved at forholde sig i ro, hvilket kan være en udfordring omkring sengetid. En kugledyne kan være med til at afhjælpe dette problem. Den giver børn ro og gør dem trygge når de skal til at falde i søvn. Stendynen sælger kugledyner i god kvalitet. Produkterne er fremstillet i naturmaterialer, hvilket betyder, at du ikke skal være bange for at dit barn vil reagere på noget af materialet i forhold til sundhed eller allergi. Lad dit barn afprøve kugledynen så du kan finde ud af, om det er noget for dit barn eller ej.

Kugledynen er noget for alle

Kugledyner findes både til børn og voksne. Ifølge statistikker har kugledynen en rigtig god effekt på bl.a. børn med en diagnose som f.eks. ADHD eller autisme. Kugledynen består af kalciumkarbonatkorn som er med til at stimulere folks sanser. Kugledynen kan godt føles tung når den lægges over barnet. Dette er bl.a. med til at skabe ro og tryghed omkring barnet, fordi den på en måde omfavner barnets krop på grund af det tunge materiale. Selvom fyldet i dynen er tungt, så er det ikke med til at suge fugt. Det betyder at du med garanti undgår mug og skimmel, hvilket nogle kunder godt har kunne frygte.

Lad barnet få en god nattesøvn

Der bliver solgt rigtig mange tyngdedyner til junior hos Stendynen. Det betyder meget at barnet får en ordentlig nattesøvn for at kunne få en velfungerende dag. Et glad barn er lig med glade forældre, og derfor er mange forældre villige til at afprøve tyngdedynen. Du vil hurtigt kunne mærke en forskel på dit barn. Du skal være opmærksom på at barnet lige skal vænne sig til tyngdedynen før du for alvor vil kunne mærke en markant forskel. Køb en tyngdedyne allerede i dag, så dit barn kan få en god nattesøvn så hurtigt som muligt.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *