Primary Navigation

Er der fodkoldt i hjemmet? Få det varmet godt op

Er du lidt træt af at skulle gå rundt i uldsokker for at kunne holde varmen ordentligt? Der er ikke noget værre, end når der er fodkoldt, men det kan man heldigvis komme til livs på mange forskellige måder. Der er en bred vifte af muligheder, når det kommer til at opvarme hjemmet. En af måderne, man kan gøre det på, er ved at varme op med et træpillefyr. Det er en miljøvenlig måde at varme op på og kræver hverken boringer eller olie. Det er derimod ubehandlet træ, der blot fyres op med. Det kommer altså direkte fra naturen.

Der findes forskellige typer af træpiller, og det er vigtigt, at du tjekker op på, hvilke træpiller, der passer til dit fyr. Træpiller 8 mm passer i store dele af træpillefyr, men nogle enkelte har i stedet brug for 6 mm træpiller. Du kan altid finde specifikationerne på de enkelte fyr.

Få leveret til døren

Når du køber træpiller, køber du typisk minimum en fuld palle. Det betyder, at du skal have det stående til opbevaring, indtil de skal bruges. Måske du har et tørt, isoleret kælderrum, der kan bruges. Det kræver sin mand at levere så store sendinger, så forhandleren sørger naturligvis for, at du kan få dine træpiller leveret til døren med fragtmand, så du ikke selv står for at skulle transportere det hjem. Ved leverancen kan du specificere, hvor du gerne vil have træpillerne stillet, så du selv kan få dem bakset på plads derfra.

Der er stor forskel på kvaliteten af de forskellige træsorter. Derfor skal du altid holde øje med brænd- og varmeværdien, når du køber træpiller, så du får nogle, der kan give varme længe, uden der er behov for at fylde nyt på. Det er både godt for din pengepung og for miljøet.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *