Primary Navigation

Er I en børnefamilie? Sådan finder I det rette sted at bo

Som børnefamilie er der flere ting at have in mente, når I skal finde et nyt sted at bo. Der kan være mange grunde til at flytte. Måske venter I p.t. et barn til flokken, og så er jeres nuværende bolig ikke stor nok. Muligvis ønsker I bare at prøve noget nyt eller flytte til en bestemt landsdel uden at have besluttet byen.

Er der jobmuligheder inden for jeres professioner?

At tjene penge, så hverdagen kan løbe rundt, er ekstremt vigtigt i børnefamilier, for der er flere kroppe at mætte. Der skal desuden også gerne være penge til oplevelsesture og fødselsdage i ny og næ. Derfor betyder det meget for familier med børn, at der er jobs inden for det rette felt i det område, man flytter til.

Overvejer I for eksempel den skønne kommune Rudersdal på Nordsjælland, er det en god idé at sikre sig, at der er jobmuligheder for både far og mor i Rudersdal Kommune. I kan i øvrigt læse på Rudersdal Netavis her: https://rudersdalnetavis.dk/.

Gå efter et sikkert stisystem

Er jeres børn små, altså i vuggestue-, dagpleje-, børnehave- eller indskolingsalderen, er der en stor sandsynlighed for, at det vil gøre jer i forældrerollen tryggere, at der er sikre stisystemer i området, I flytter til. Det er kun en god idé at undersøge nærområdet for trafik og stisystemer samt skolemuligheder, før I beslutter jer for en bolig, netop fordi I helst skal være trygge ved at lade jeres børn vokse op i området.

Undersøg prisforskelle på boliger

Det er ikke garanteret, at jeres økonomi bugner, hvis I begge to er unge og måske først lige har etableret sig med et arbejde. Af den grund kan det sagtens være, at økonomien kommer til at spille en betydelig rolle i boligvalget. Undersøg derfor boligpriserne, før I forelsker jer i for dyre boliger.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *