Primary Navigation

Føl dig hjemme i din nye bolig

De færreste føler sig hjemme i deres nye bolig fra dag ét. Det kræver tilvænning og en indsats. Læs med herunder, hvor vi vil guide dig på bedste vis – og komme med gode råd og tips til hvorledes du kan føle dig mere hjemme i din egen bolig.

Indretning

Indretningen er alfa og omega. Og derudover så er det vigtigt med en personlig indretning, så boligen føles hjemlig for dig. Dette kan fx ske i kraft af forskellige billeder, farver og nipsting. Husk at være kreativ og nytænkende. Det kan være ganske flot at bo som i et boligmagasin – men dette er der ikke meget kreativt og personligt over.

Derudover så er det også vigtigt, at man tilpasser indretningen til den specifikke bolig. Det kan fx være, at du er flyttet ind i en ældre lejlighed med store bjælker, så kan det være en god idé at indrette sig herefter – og ligeledes hvis du er flyttet ind i en stor moderne lejlighed.

Dit hjem må meget gerne afspejle dig som person. Dette kunne fx være nogle nipsting, som siger noget om dine interesser. Husk – der er ikke nogen regler, når det handler om indretning. Slå dig løs.

Kend din by

Når du er begyndt at føle dig hjemme i din nye bolig, så er næste skridt, at du også skal føle dig hjemme i den nye by, hvis du er tilflytter. Ét godt tip til dette er fx at holde sig opdateret i de lokale nyheder. Er du netop flyttet til Horsens, så følg med Horsens Netavis.

Her kan som følge med i de lokale nyheder, og så hvilke arrangementer og events, som er planlagt og kommer i fremtiden. Bogmærk netavisen på din computer, så du altid hurtigt kan komme til siden og ikke går glip af nogle nyheder.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *