Primary Navigation

Føl dig tryg og sikker i dit nye hjem

Det er yderst vigtigt, at man føler sig tryg, når man er flyttet ind i en ny bolig. Det hele kan i starten føles lidt fremmed. Denne følelse kan bl.a. blive afhjulpet af, at der gøres en indsats i hjemmet for at sikre sikkerheden og dermed komforten ved at opholde sig og finde sig til rette i boligen.

Er området et børnevenligt boligområde

Har du eller I børn, som også er flyttet med ind i den nye bolig, kan det betyde meget at vide, at området er trygt for færdende børn. Jeres børn skal sandsynligvis på et tidspunkt begynde i skole for eksempel, og her vil visheden om, at området er sikkert for børn, være rar at have som forældre og også for børnene selv for den sags skyld. I kan forvisse jer om sikkerheden i jeres nye område ved eksempelvis at undersøge sti- og vejsystemerne, kriminalitetsraterne på internettet samt forhøre jer hos naboerne, når I alligevel falder i snak med dem.

Hvis I er flyttet til Hillerød, kan I klikke her for at finde en masse artikler om Hillerød og nyhederne i kommunen samt nyheder fra andre steder end blot Hillerød.

Gardér jer mod indbrud

Det værste mareridt for mange er at få indbrud. Det er et brud på privatlivet, og ikke mindst mister man ejendele, hvis de indbrudstyvene tager noget med sig. Det kan dog især være et chok og en rystelse, når man for nylig er flyttet ind i sit nye hjem. F

or at undgå indbrud, kan I sætte tyverialarmer op samt overvågning ved hoveddøren og andre steder ved boligen, hvor et overvågningskamera ville være oplagt. I kan også sætte en hængelås på jeres skur og tilmelde jer nabohjælp, som hjælper mennesker over hele landet med at føle sig tryggere og forsikrede mod indbrudstyve.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *