Primary Navigation

Har du en lille stue, men du ønsker stadig at lave et hyggeligt spiseområde? Læs med her

Det er aldrig nemt at bo lille, og vi har altid brug for lidt ekstra plads. Men det kan være, at du reelt bor i en lille lejlighed, fordi du måske er studerende, og du er derfor nødt til at affinde dig med mindre plads, fordi du ikke bare har pengene til at flytte og ende i en større lejlighed. Selvom du har en lille stue, så vil du gerne have et hyggeligt sted med et spisebord. Du ved bare ikke helt, hvordan du skal få plads til det hele, men du er ret målrettet om at få det gjort. Det er også muligt – dog skal du blot være opmærksom på nogle ting.

Et spisebord

Det helt afgørende for at det kan ske, er at du finder det helt perfekte spisebord, der både passer til din smag, men det skal også passe i størrelsen, da du ikke bare har plads til et kæmpe spisebord. Det er vigtigt, at det er lille i størrelsen, og heldigvis findes der utroligt mange spiseborde, der ikke er store.

Det kan også være hyggeligt at sidde ved et mindre spisebord, men det er ikke bare pga. det. Du kan ikke rigtigt klemme et stort spisebord ind i rummet medmindre, at du ikke går op i, at der er andre ting.

Hyggelige elementer

Måden du kan redde det på, så det ikke kommer til at virke som et rodet rum med alt for mange ting, er blot at skabe sådan en hyggelig stemning, så det føles som om, at det bare er en del af stilen. Det er også vigtigt at tænke på, at det er sjældent, at studerende bor i kæmpe lejligheder eller huse, fordi ofte er det bare et liv med en lav indkomst i en periode.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *