Primary Navigation

Hvor skal jeres første bolig være?

Er I et ungt par, der endnu ikke er fast besluttet på, hvor I skal bo? Det er I ikke de eneste unge, der ikke ved. Der er mange faktorer, der spiller en rolle, når man vælger sin første bolig, men hvilke muligheder passer jer allerbedst? Det kan være svært at finde et svar på, men lidt hjælp kan I finde her.

Brede overvejelser

Mange unge tiltrækkes af en storby som Århus. Har I også overvejet denne by, fordi det er et godt studiemiljø, og der ikke er et stort behov for at have en bil at transportere sig i, kan det være det værd at overveje at rykke en smule uden for Århus, hvis I ønsker noget lidt roligere og billigere og samtidig storbynært. I kan for eksempel kigge på Odder. I kan spore jer ind på, hvilken slags by og hvilket miljø I vil rykke ind i ved at flytte til Odder, ved at klikke på følgende link: https://oddernetavis.dk/.

Storby eller provins?

Et generelt råd til at finde ud af, om storbyen eller provinsen er det mest passende for dig og din partner, er at tænke over, hvor vigtigt det er for jer at have ro i fritiden. Hvis I er meget forstyrrede af trafikstøj, kan det blive problematisk for jer at bo i en storby, hvor trafikken kan være konstant. Har I ikke udtalte problemer med støj, kan en bolig eller lejlighed i en by som København eller Århus være oplagt at vælge. Det kan de især, i tilfælde af at ingen af jer har en bil og derfor har brug for enten at være i nogenlunde cykel- eller gåafstand til studiet eller arbejdet. Ellers kan I tage offentlig transport.

En ulempe ved at bosætte sig i en storby kan dog være, at det ofte er væsentligt dyrere.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *