Primary Navigation

Sådan får du god kontakt til dit barn med en personlig børnebog

Hvis du gerne vil have, at dit barn lytter efter, når du fortæller en historie, så kan det være, du skal prøve at fortælle en historie fra en personlig børnebog. Tænker du måske: Hvad er mon det? Så kan du jo læse med i denne artikel og blive lidt klogere på det.

Barnet er med i fortællingen

De fleste børn elsker at være i centrum, og de vil derfor også lytte efter, hvis der kommer en historie, der handler om dem. Når du laver personlige bøger, så kan du bruge barnets navn i fortællingen, så de føler, det handler om dem. Det kan naturligvis også være en fortælling om dem. Hvis du f.eks. har et barn, der er adopteret, og du gerne vil fortælle dem det på en fin måde, så kan du jo vælge at gøre det gennem en personlig børnebog.

Barnet får bedre selvforståelse

De fleste børn kan have svært ved at forstå sig selv og også ofte svært ved at rumme sine følelser. Hvordan hjælper man dem så bedst som forælder? Det kan man f.eks. gøre ved at fortælle dem om følelser i en personlig børnebog. Her kan de lære om de forskellige følelser, hvornår de ofte opstår, hvordan man håndterer dem osv. Det kan være enormt givende for både barn og forælder. Barnet lærer nemlig at fortælle, hvordan de har det, og det kan gøre dit job som forælder nemmere.

Hjælp dine børn om livet

Der er masser af ting, man skal lære sine børn om livet, og det kan være svært at finde ud af, hvordan man lige skal gribe den opgave an. Personlige fortællinger kan dog være et rigtig godt redskab hertil, og det er garanteret noget, du også finder ud af, hvis du giver det en chance. Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *