Primary Navigation

Sådan falder I hurtigst muligt til i et nyt nabolag

Vil I gerne falde ordentligt og hurtigt til i jeres nye nabolag? Det er I garanteret ikke alene om, og forhåbentlig vil jeres måske endnu ukendte naboer også sætte pris på et godt naboskab. Det kan dog være lidt svært at vide, hvordan man skal finde sig til rette i et nyt og fremmed nabolag, så her er nogle tips.

Tag initiativ, og begynd selv samtalen

Det første tip er såre simpelt: Vær dem, der tager initiativ ved at begynde snakken med jeres naboer, før de føler sig tvunget til selv at gå over at banke på. Det får jer med sikkerhed til at virke mere åbne over for deres venskab, hvilket de fleste mennesker sætter pris på. På den måde kan I desuden i en fart lære dem at kende og opbygge en relation til dem, så I bliver trygge ved hinanden og fjerner den potentielle anspændthed.

Bor I i Ringkøbing-Skjern kan I via følgende link læse på netavisen for Ringkøbing-Skjern, hvilket eventuelt vil kunne hjælpe jer på vej til bedre kendskab til selve området: https://ringkoebingskjernnetavis.dk/. Det kan også blot være en opdatering på de nyeste meddelelser og nyheder i Danmark – for dem er der masser af på Ringkøbing-Skjern Netavis.

Invitér til sociale arrangementer

Hvis I ønsker at falde i god jord hos flere af jeres naboer og at opbygge et potentielt lidt mere reelt og venskabeligt forhold til dem, kan en direkte vej til dette være at invitere til sociale arrangementer for flere af husstandene. Det kan for eksempel være en sommeraften, at I inviterer de andre fra gaden til grillmåltid og en hyggelig stund, mens solen gradvist går ned bag horisonten.

Vær imødekommende

Et uimodsigeligt, effektivt råd er at hilse, hver gang I støder på naboerne. Dernæst er det at være hjælpsomme, hvis de beder om en tjeneste.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *