Primary Navigation

Tre gode flyttetips

Går du med overvejelser omkring at flytte, så får du herunder tre gode tips, som kan gøre den vanskelige proces end smule nemmere for dig.

  • Find din nye by. Det kan være at du allerede har bestemt dig for din nye by, men hvis du ikke har – så kan det være en god idé at undersøge de potentielle byer nærmere. Går du med tanker om at flytte til Nordsjælland-området? Klik ind på nogle netaviser, såsom Kalundborg Netavis. Her kan du lære byen meget bedre at kende, og få en god fornemmelse at om byen er noget for dig – læs fx nyheder omkring kultur, lokalpolitik og lignende.

  • Få styr på de praktiske ting inden flytning. Det kan være en god idé at allerede inden flytning få styr på nogle praktiske ting, såsom internet. Et hjem uden internet er i dag ikke meget værd, og det kan hurtigt tage lidt tid at få installeret. Husk derudover at anmelde flytning, skifte læge og tilmelde dig vand, varme og el.

  • Start i god tid. Det kan være en god idé at starte med flytningen i god tid. Nedpakning af skrøbelige ting, kan hurtigt tage mere tid end man lige regner med. Derfor kan det altså være en god idé at starte på flytningen i god tid, så man ikke pludselig står og er tidspresset til allersidst. Generelt så kan det også være en fordel at få hjælp til flytningen – både før, under og efter. På denne måde bliver flytningen også væsentlige hyggeligere – og ikke mindst er det også hurtigere overstået.

Et godt tip er ligeledes at sælge ud af de ting, som du ikke længere har brug for. Man kan have en tendens til at hurtigt smide tingene på lossepladsen, men der kan faktisk være en masse penge at tjene på gamle møbler, tøj, køkkenting og lignende.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *