Primary Navigation

Overvejer du at tage på miniferie i Syddjurs? – Læs med her

Har du overvejet at tage på miniferie i Syddjurs? Måske har du slet ikke overvejet det, men er nysgerrig på, hvad Syddjurs har at tilbyde? I så fald får du her fire forskellige idéer til, hvad du kan lave, hvis du besøger Syddjurs. Idéerne kan både anvendes, hvis det er med eller uden børn.

De mange museer

Syddjurs huser mange museer, som du helt sikkert burde overveje at tjekke ud – for der er helt sikkert for enhver smag. Du kan med fordel undersøge mere om dette på nettet, hvor du vil ende med en helt masse resultater, for eksempel kan du på denne side læse mere om Syddjurs og måske finde mere inspiration.

Udforsk den smukke og naturskønne natur

Syddjurs byder på unik natur, som klart er et besøg værd. Du kan finde mange forskellige vandreruter, hvis du er til gåture, ellers er det også muligt at køre rundt og se den flotte natur. Syddjurs byder for eksempel på Mols Bjerge, hvor du finder et naturskønt område med mulighed for mange gode vandreruter og andet.

Besøg Fregatten Jylland

I Syddjurs kan du ligeledes besøge Fregatten Jylland, som er verdens længste træskib. Den er nu et museum, hvor du kan tage et smut forbi og høre om skibets lange og imponerende historie og gå på opdagelse ombord. Du er garanteret en interessant historie og får et indblik i et stykke af Danmarks historie.

Hvad med Ebeltoft Zoo?

En anden idé er helt sikkert at besøge Ebeltoft Zoo. Zoologisk have er altid populært – og især hvis du har børn eller andre mindreårige med undervejs. I får helt sikkert en god og hyggelig dag, og så må vi krydse fingre for, at vejret er med jer den dag.

Dette var blot nogle af de muligheder, som Syddjurs har at tilbyde.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *