Primary Navigation

Vild med kunst? Sådan finder du oplevelser

Hvis du bare knuselsker kunst, men af og til godt kan have svært ved at finde nye steder at tage hen for at opleve den, så er du kommet til det rigtige sted! Her får du nemlig et par gode tips og tricks til hvordan du finder nye udstillinger, oplevelser og begivenheder at tage til, der kun kredser omkring kunst!

Tjek udstillinger på lokalaviser

Det kan virke overflødigt, men at holde sig opdateret på diverse lokalaviser i nærområdet er ikke en helt dårlig idé, hvis man er en kunstelsker. I disse aviser står der nemlig ofte, hvis der kommer en ny udstilling til et bestemt område, eller hvis der kommer en oplevelse i nærheden, vedrørende kunst og kultur, som er værd at tage til. Bor du for eksempel i Silkeborg eller tæt ved, så læs mere her på deres netavis.

Få anbefalet ved venner og familie

Måske er det noget du allerede har kastet dig ud i at prøve, da det er ret nærliggende at snakke om ens passioner med familie og venner, men det er altid en god idé at spørge ens nærmeste til råds. Måske de lige ved at der i nabobyen er kommet en ny udstilling på torvet med fede installationer, eller måske din kollega har hørt at der skulle være en fed kunstrelateret begivenhed senere på måneden. Sug til dig hos dem!

Tag spontant afsted

Ofte kan man hurtigt blive vild med at planlægge sig ud af ting, således at det hele ligger fast i et skema, men nogle gange kan det virkelig gøre en oplevelse mere autentisk, hvis du blot tager afsted helt tilfældigt og spontant. Måske du netop får anbefalet en kunstudstilling, og så i stedet for at planlægge dig ud af den – så bare afsted! Få oplevelsen ind på nethinden og sørg for at den bliver der!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *