Primary Navigation

Weekendtur til Kolding: 4 ting du ikke vil gå glip af

Skal du på weekendtur til Kolding? Uanset om det er i forbindelse med ferie eller arbejde, er du kommet til det rigtige sted. Kolding forener det bedste indenfor gammelt og moderne i en vaskeægte drømmecocktail af en by. I denne guide får du fire forslag til en weekendtur i Kolding. Hvis du er interesseret i hvad der eller rører sig i denne skønne by, så læs mere på denne side.

Shopping i Kolding Storcenter

Hvis du er ude efter en god omgang shopping, behøver du ikke besøge andre steder end Kolding Storcenter. Her har over 100 butikker hjemme og du kan finde alt lige fra lækre, high end tøjmærker til mærker med mere tilgængelige priser. Du kan også finde de nyeste indenfor sportstøj, sko og bøger.

Koldinghus

Mærk historiens vingesus i Koldinghus, ét af landets ældste kongeslotte. I mange år var det blot en udbrændt ruin, men et prisvindende restaureringsarbejde har bragt slottet tilbage til fordums storhed. Det har gjort Koldinghus til en moderne turistattraktion og et museum med masser af moderne udstillinger.

Christiansfeld

Lige syd for Kolding ligger Christiansfeld, et dansk stykke kulturarv i verdensklasse – byen er et af blot syv danske bidrag til UNESCOs verdensarvsliste. Her kan du opleve unik og imponerende arkitektur med gamle murstenshuse og lange, lige gader. Udover de flotte bygninger, kan du også smage på byens berømte honningkager, mens du indsnuser byen unikke atmosfære.

Golf i skønne omgivelser

Hvis du gerne vil nyde en solrig dag udenfor byen, så tag et lille stykke udenfor byen til Kolding Golf Club og slå dig løs på hele 18 huller. Hvis du ikke har tid eller lyst til så mange hullers golf, kan du i stedet prøve kræfter med 9-hulsbanen lige ved siden af. På den måde får du også tid til at opleve resten af Kolding.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *