Primary Navigation

Derfor skal du lære at spille guitar

Musik er godt for mange ting, og især når du selv spiller på et musikinstrument, kan det faktisk gøre dig mindre stresset og virke smertelindrende. Derfor er der rigtig mange goder at hente ved for eksempel at lære at spille på guitar. Læs mere om de mange fordele her.

Større selvtillid

Det gælder ikke kun for børn, når man siger, at det giver selvtillid at lære nye ting. Du vil nemlig opleve, at din selvtillid vokser sig større og større, når du lidt efter lidt bliver bedre til at spille på din guitar. Når du mestrer musikinstrumentet til fulde efter mange timers træning, vil du få en succesoplevelse over at have gennemført noget og nu være i besiddelse af et nyt talent.

Mindre stress

Din hjerne og dine sanser bliver påvirkede på mange forskellige måder, når du spiller på et musikinstrument. Det viser sig, at musik påvirker den måde, hjernen opfatter verden på. Hvis du for eksempel lige har spillet et muntert stykke musik, vil du se på verden med mere positive øjne. Hvis du har bekymringer, er det også rigtig godt at spille på et musikinstrument, hvor du skal koncentrere dig og derfor ikke kan undgå at lede tankerne hen på noget andet. Når guitarspillet er allerbedst, kan det endda have en terapeutisk effekt.

Disciplin er en dyd

Der skal utrolig meget træning til for at lære at spille på et musikinstrument. Hvis du vil være rigtig god, nytter det ikke noget springe over, hvor gærdet er lavest. Det kræver tid, tålmodighed og disciplin at blive bedre til at spille guitar, og som med alt andet er der ingen nem genvej til succes. Når du har øvet dig og kender din guitar ud og ind, vil musikken i sidste ende sidde på din rygrad og i dine fingre, så du kan spille helt uden besvær.

Festens midtpunkt

Der er en del af det at spille guitar, der er meget socialt. Musikinstrumentet bliver ofte forbundet med hyggelige aftenener i rundkreds om et lejrbål, hvor der synges fine melodier. Alles øjne vil være på dig, og din musik vil forhåbentligt vække stor begejstring. Hvis du godt kan lide den sociale del af at spille guitar, kan du overveje at blive en medlem af et band, hvor du kan dele din interesse med andre.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *