Primary Navigation

Har din virksomhed overvejet IT-sikkerhed?

For langt de fleste virksomheder er netværk blevet en integreret del af dagligdagen, og det er derfor relevant at stille sig selv det indledende spørgsmål. Netværk og sikkerhed går nemlig ofte hånd i hånd, da det er vigtigt, at der er styr på sikkerheden i det netværk, I er tilkoblet.

Det er blandt andet vigtigt, da der desværre har været mange ransomware angreb, og omkostningerne ved disse angreb kan vise sig at være omfattende, mens det også bærer på en vis utryghed. Så af sikkerhedsmæssige årsager er det vigtigt at tage ansvar for dette, men det kan være udfordrende, hvis ikke du har den store viden om, hvad der skal til for at løse dette.

Find en troværdig samarbejdspartner

Derfor kan det være en fordel at alliere sig med en samarbejdspartner for at få styr på it sikkerhed. En sådan samarbejdspartner kan varetage flere forskellige opgaver for dig, og det er eksempelvis gældende for:

  • Gennemgående sikkerhedstjek, der afslører eventuelle problemer

  • Identifikation af, om der af personer tilkoblet på netværket anvendes risikofyldte applikationer

  • Detektion af virus

  • Identifikation af risikofyldte hændelser såsom ransomware angreb

Det er nogle af de hovedopgaver, en samarbejdspartner til varetage. På den måde skal du ikke være utryg for sikkerheden i IT i virksomheden. Derudover kan du også få hjælp og rådgivning inden for feltet, hvis du er i tvivl om noget.

Vigtige aktiviteter for netværkssikkerhed

Udover monitorering af netværket er der også andre forskellige aktiviteter og foranstaltninger, der skal laves for at optimere sikkerheden. Det handler blandt andet om at få reduceret jeres risikoprofil, hvilket inkluderer at få overblik over sikkerhedsrelaterede hændelser og undersøgelse af, hvad der kan forbedres. Derudover kan det være en fordel at få lavet en sikkerhedsrapport for virksomhedens netværk, da mange af disse rapporter i forskellige virksomheder har vist, at mange oplever datatab, er udsat for malware og lignende.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *