Primary Navigation

Kom ud og oplev Danmark i sommerferien

Sommerferien i år bliver ikke ligesom alle andre år – og det betyder, at vi bliver nødt til at finde alternativer til sommerferien sydpå, storbyferierne i udlandet og opdagelses- og backpackrejserne i østen. Vi er mere begrænsede i forhold til, hvor vi kan komme hen på ferie, så hvorfor ikke tage ud og opleve Danmark nu hvor vi kan? Og så mangler Danmarks turistdestinationer også turister lige som så mange andre lande, så hvorfor ikke lege turister i eget land og støtte den danske økonomi? Læs med her og bliv klogere på, hvordan du kan nyde din sommerferie i Danmark.

Det hele starter med at leje en bil hos Fire Hjul, der passer til dit behov – det vil sige, antal personer, tid og mængden af bagage – og så køre Danmark tyndt i sommerferien. Men hvor skal du køre hen?

Tag på storbyferie

Bare fordi at du bliver i Danmark, betyder det ikke, at du ikke også kan tage på storbyferie. Book et værelse på et lækkert hotel i en af vores storbyer i Danmark og brug dagene på shopping, sightseeing og andre turistattraktioner og mærk, hvordan det er at være turist i egen by. Bliv klogere på byens historie og få lidt kultur ind i årene, og kør så videre til næste destination på listen.

Besøg vestkysten

Vestkysten bliver år efter år indtaget af tyskerne, som er helt vilde med vores hyggelige sommerhuse, strande og ikke mindst den friske luft – og nu er det på tide at vi får nydt vores egen natur. Gør således vestkysten og vadehavet til et stop på turen rundt i Danmark. Lej et sommerhus eller en hytte på en campingplads og nyd naturen og den friske luft og få slappet ordentligt af, inden turen går videre til den næste destination.

Besøg Skagen

Skagen er en dansk perle og det er helt sikkert et besøg værd, hvis du virkelig vil opleve Danmark. Her kan du komme ud og stå på det nordligste punkt i Danmark, hvor du kan opleve det unikke naturfænomen, når de to have, Skagerrak og Kattegat, mødes. Du kan også gå en tur i Danmarks største vandreklit, Råbjerg Mile og oplev et overvældende natursceneri.

Uanset om du er til fred, ro og natur eller du er til shopping og turistattraktioner, så er der nok rundt omkring i Danmark til at fylde en hel sommerferie. Investér blot i billig biludlejning og kør Danmark tynd og få oplevet lidt af alt det gode ved Danmark.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *