Primary Navigation

Ny udbyder gør det muligt for virksomheder at lade dig skrive under digitalt

Papirarbejde og underskrifter frem og tilbage kan være en udfordring at få til at gå op i en højere enhed. Ofte er det både tidskrævende og besværligt, og passer som udgangspunkt dårligt ind i en hverdag, der i stigende grad gøres mere og mere travl og digital. Med den rette udbyder bliver det dog muligt at skrive under netop digitalt – på den måde sparer alle parter tid og kræfter, samtidigt med at sikkerheden holdes i top.

Sådan fungerer din digitale underskrift

At skrive under digitalt er både nemt, enkelt og sikkert. Her vil du typisk opleve, at du skal bruge dit NemID til at bekræfte og godkende, at du underskriver det dokument, du får vist. På den måde kan underskriften en foretages af andre end dig, præcis ligesom ved en almindelig fysisk underskrift.

Vil du gerne lære mere om muligheden for at skrive under online, kan du læse meget mere om dette. Med en udbyder som Visma Addo kan du således prøve kræfter med en optimering af din hverdag, når det gælder forskellige underskriftsprocesser. Dette er gavnligt på mange områder, for eksempel ved udlejning af bolig eller ved underskrivelse af andre former for kontrakter.

Det vigtigste er, at sikkerheden er i top

Med digitale tiltag opstår altid et yderlige element, herunder ikke mindst når emnet falder på sikkerhed. Af den grund er det vigtigt, at en udbyder af digitale underskrifter sørger for at udbyde en stor grad af sikkerhed, når det kommer til din data.

Med de skærpede krav om data og opbevaring af personfølsomme- og fortrolige oplysninger, kan det være svært at orientere sig i, hvad man kan tillade sig og ikke. Af den grund er det af stor værdi at benytte sig af en udbyder af digitale underskrifter, der sørger for dette på dine vegne.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *