Primary Navigation

Sådan kommer du godt i gang med din nye webshop

Har du oprettet virksomhed med en tilhørende ny webshop? Eller tænker på du på at gøre det? Det behøver ikke at være så skræmmende at oprette en webshop, men der er mange ting, som du skal overveje i processen. F.eks. er det afgørende for webshoppens succes, at selve websitet spiller. Læs mere om, hvad du skal være opmærksom på her.

Husk kunden

Det absolut vigtigste, når du opretter en webshop, er, at du tænker på kunden i udviklingsprocessen. Du har et produkt, som du gerne vil sælge, som helt sikkert er godt, men kunderne kan og vil kun købe det, hvis rammerne på webshoppen er i orden. Mange nye virksomheder vælger at oprette webshop gennem det billige alternativ WordPress, men for at alle hjemmesider ikke kommer til at ligne standardløsninger, er det vigtigt at bruge lidt energi på at få tilpasset udseendet, så det er flot og unikt.

Hvis du er usikker på at udvikle webshoppen selv eller har brug for sparring undervejs, så findes der muligheder for professionel hjælp. F.eks. hos webbureauet Apparat, hvor du kan få hjælp til udvikling af et WordPress-website.

Evaluér hele tiden

Mange tror, at når de har fået udviklet hjemmesiden, så er den opgave overstået. Men for at din webshop skal blive helt perfekt, er det nødvendigt at evaluere på den undervejs. Undersøg f.eks.:

  • Hvordan dine kunder bevæger sig rundt på hjemmesiden

  • På hvilke sider, de vælger at lukke ned for den

  • Hvordan de bruger eventuelle søgefiltre

  • Hvad de søger på for at finde ind til siden

  • Om der opstår problemer i købsprocessen, som afholder kunder fra at købe

  • Hvor meget de læser på siden

Du får hele tiden feedback fra kunderne på siden, som du kan bruge til at gøre webshoppen endnu bedre, så udnyt det.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *