Primary Navigation

Sådan bliver du klar til daten med den søde kvinde

Sådan bliver du klar til daten med den søde kvinde

Har du endelig fået mod på at invitere hende den søde fra dit arbejde, studie eller måske det lokale supermarked ud? Godt for dig, vi gratulerer! Men åh nej, nu kommer den nervepirrende del: Hvordan bliver man bedst klar til daten med den søde kvinde?

Vi har din ryg!

Få styr på garderoben

Udseende er naturligvis ikke alt, men det kan have stor betydning, hvilken påklædning du vælger at møde op i. hvis du tager alt for afslappet tøj på, kan det se ud som om, du er ligeglad med daten, men hvis du møder op i jakkesæt, kan det måske modsat virke som om, daten betyder alt for dig, hvilket nok også kan virke lidt skræmmende på kvinden (forståeligt nok).

Det kan være en hel kunst at skulle finde den perfekte middelvej mellem stilet og afslappet – men vi har et par gode råd til dig! Du kan f.eks. iføre dig et par GABBA chinos. Den løse pasform med det stadig stilede look rammer perfekt plet på stilet/afslappet-skalaen. Disse kan nemt sammensættes med skjorte. Det mener vi ville være det perfekte look.

Få styr på håret

Vores hår siger meget om os. Er det stylet og sat? Er det løst og afslappet? Langt eller kort? Det er igen lidt den samme situation som med garderoben: Det handler om at finde den perfekte kombination af stilet og afslappet.

Det kan se ærgerligt ud, hvis håret er helt stift af gelé, men frisuren kan også hurtigt blive “klasket”, hvis der ikke bare er lidt produkt i. Du kan altid få hjælp fra en frisør, hvis du er meget i tvivl om din stil. Måske du mangler en god frisør i Kolding?

Mød velforberedt op

Når stilen er lagt, er det bare op til dig selv at gøre resten. Dette kan du også forberede dig lidt på hjemmefra. Det er ikke fordi, du skal til at gennemse alle hendes sociale medier eller lignende, men det kan måske give et godt indblik at tjekke lidt op på, så du kan se, hvilke interesser hun har. Det kan også være en god idé at overveje nogle emner, I kan tale om, hvis samtalen går helt i stå.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *