Primary Navigation

Den anderledes værtindegave planlæg en have

En værtindegave behøver ikke partout at være chokolade eller en flaske vin. Til de veninder, du kender særligt godt, findes der større værtindegaver, som du med andre af dine veninder kan gå sammen om at give. Vi ser her på tre populære – og mere anderledes – af slagsen.

Blomsterne – til haven!

Det er populært at give blomster. Men lige i dette tilfælde, er det en helt anden type, vi har i tankerne. Snarere end at forære en buket, kan du nemlig give din veninde professionel hjælp i form af blomsterkyndige, som kan hjælpe med at planlægge blomstrende arealer. Læs mere her.

Denne type gave giver ikke bare en hjælpende hånd til at få anlagt en skøn have, men udstyrer også din veninde med viden om, hvordan hun fremadrettet selv kan planlægge havens blomsterzoner bedre. Dertil vil der være masser af hjælp at hente, hvis fagfolkene spørges til råd ift. pleje, hvilket de bl.a. mestrer hos Byblomst.

Madlavningskursus

Hvorfor ikke tilbringe endnu en dag sammen som veninder, hvor I samtidig lærer at sammensætte lækker mad?

Det er blevet mere og mere populært at gå sammen til et madlavningskursus, hvor baren er sat mod gastronomisk kogekunst.

Der findes mange forskellige madkurser, så uanset om I vil lære at lave den perfekte sushirulle, ægte italiensk pasta eller stærk asiatisk mad, så finder i helt sikkert det rette sted.

Det smukke ved denne løsning er, at det samtidig giver anledning til en ny venindemiddag! For med nye kundskaber inden for et bestemt køkken eller en særlig ret, er der ingen undskyldning for ikke at lade de bedste veninder komme forbi til smagsprøver. 

Adrenalinsuset!

Det kan godt være, at gaven ikke åbnes med et kæmpe ”hurraaa”. For det kræver muligvis lige to minutter at synke ’udfordringen’. Ikke desto mindre er det blevet populært at give gaver, som får adrenalinen op!

Tænk i bungeejumping, møde med eksotiske dyr eller måske rappelling ned af en tårnhøj kornsilo?

Vi kvinder er blevet meget bedre til at udfordre hinanden – og hvorfor ikke? Når vi befinder os med vores veninder, kan vi ofte få støtte til at knække nye udfordringer sammen. Det er da smukt.  Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *