Primary Navigation

Derfor skal du investere i en foldecykel

Hvis du har været i London, så har du nok også været nede og køre med undergrundsbanen ved mindst én lejlighed. Selv om du sikkert har haft nok at gøre med at orientere dig om stationer og køreplaner, så har du måske også lagt mærke til de foldecykler, som flere briter tager med sig i togene. Det er nemlig en rigtig smart løsning, når man bor i større byer og skal med offentlig transport, hvor det måske ikke er lovligt at medbringe en cykel i fuld størrelse. Men selv i mindre byer og på landet er der flere fordele ved den foldbare cykel, og dem kan du læse mere om her.

Sådan virker en foldecykel

En foldecykel er på mange måder ligesom alle andre cykler, da den naturligvis har to hjul, gear osv. Men som navnet antyder, kan cyklen foldes sammen, så du let kan tage den med dig rundt. Præcis hvordan den skal foldes, afhænger selvfølgelig af hvilken model, du vælger, men uanset hvad tager det ikke lang tid. Foldecyklen er derfor rigtig smart, hvis du skal have den med dig til steder uden for meget plads eller mangel på cykelstativer. Du kan læse mere om de smarte foldecykler her.

Det skal du overveje, inden du køber

Der er selvfølgelig nogle ting, du med fordel kan overveje, inden du går ud og investerer i en foldecykel. Det første er, hvor meget den skal veje, for du kan både købe foldecykler i lettere og tungere udgaver. Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved begge dele, men hvis du skal have den med dig i toget, er det måske bedst med en, der ikke er alt for tung at slæbe på. Derudover er det en god idé at tænke over, hvor mange gear du har brug for, men så bør du også være klar forberedt til at foretage købet.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *