Primary Navigation

Gratis oplevelser i weekenden

Har du nogle plan for weekenden? Det er ikke altid let at finde på små udflugter, som du kan tage dig til i weekenden. De små udflugter behøver ikke at koste en formue, og du får derfor her nogle gratis ideer til, hvad du kan lave i weekend.

Ideer

  1. Pak bilen og kør ud i det blå. I kan køre i en tilfældig retning og sætte en tidsbegrænsning på hvor lang tid, at I gerne vil køre. Herefter kan I holde ind det nærmeste sted og udforske området. Måske kommer I til en fremmed by, skov eller strand. På denne måde får I mulighed for at opleve nye områder, som I ellers ikke vil få set.

  2. Tag på fuglejagt med din kikkert og kig på de forskellige fuglearter. Hvis du ikke har en kikkert, kan du eventuelt tjekke www.kikkert-teleskophuset.dk ud. Du kan få flere timer til at gå med at kigge på fugle, ellers kan du tage din kikkert i hånden på en gå tur.

  3. Tag en tur i skoven, da skoven har en masse at byde på uanset årstiden. Kom ud og få noget frisk luft.

  4. Du kan eventuelt bage kage derhjemme, og derefter besøge en af dine nærmeste med god kage.

Se en god ven

Hvis det er lang tid siden, at du sidst har set en god ven, så er de kun et opkald væk. Ring og hør hvordan det går, og du kan eventuelt spørge, om I skal gå en tur sammen. I kan tage en termokande med, som er fyldt med kaffe, kakao eller te. I har derved mulighed for at gå en tur langs vandet, i byen eller hvor I nu aftaler at mødes. Det er en god måde at komme ud og få rørt sig på samtidig med, at du dyrker de nære relationer.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *