Primary Navigation

Hygiejne er vigtigere på arbejdspladsen end som så

I den seneste tid er der af selvsagte årsager kommet meget mere fokus på hygiejne, end der før var. Håndvask, mundbind og afstand er i centrum som aldrig før. Det er naturligvis en god ting ift. den situation, verden befinder sig i lige nu – men faktisk er alle disse hygiejniske tiltag en god ide for virksomheden at tage med sig videre, fordi hygiejne og sundhed faktisk er meget mere vitalt, end man lige går og tænker på i hverdagen.

Sygdom er lig med mistet effektivitet

Når der er nogle fra arbejdspladsen, der ikke møder op på arbejde, vil der næsten altid være et stykke arbejde, der ikke bliver lavet. Selvfølgelig er der noget arbejde, der er mere vigtigt end andet, men for en virksomhed gælder det næsten altid, at det på ingen måde er godt, hvis der er noget, der mangler at blive lavet. Især hvis det er en medarbejder, der er den eneste, der har styr på emnet, bliver det et problem. Ved at holde god hygiejne på arbejdspladsen med håndvask, hånddesinfektion og andre alternativer, gør I altså jeres for, at alle medarbejdere er raske og møder op på arbejdspladsen hver dag.

Forebyggelse af pandemien

Udover at det kan gå udover jeres virksomhed, hvis I rammes af sygdom, er verden i en helt unik situation lige nu, hvor vi alle må tage ansvar for hinanden. For det første risikerer jeres virksomhed at måtte lukke ned, hvis der kommer et udbrud af sygdom, i nutiden særligt et udbrud af Covid-19. Men udover det vil I sætte andre i risiko, hvis hygiejnen ikke er iorden – herunder andre i byen, medarbejdernes familiemedlemmer, og hvem det så ellers måtte sprede sig til derefter. Hygiejnen er altså ikke noget, der bare kan ses bort fra på en virksomhed uanset omstændighederne.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *