Primary Navigation

Romaskiner kan styrke hele kroppen

Vil du gerne blive stærkere fra top til tå? Så handler det bare om at finde en form for træning, som kan gøre netop det for dig. Det er nemlig ikke lige meget, hvad du gør, for nogle træningsformer gør dig stærkere end andre. Det er dog de færreste, der formår at styrke de store muskelgrupper i stort set hele kroppen. Det gør romaskiner.

Hvilke muskler kan du styrke?

Er det netop styrken, du gerne vil opbygge i din træning, så er det meget relevant at se på, præcis hvilke muskelgrupper, det er, du kan gå ind og ramme med et udstyr som dette. Hvis du ikke vil have andet udstyr, så er det nemlig vigtigt, at du kan styrke de muskelgrupper, du vil.

Når du ror, så vil du faktisk komme meget vidt omkring.

Du vil faktisk kunne ramme de største af dine muskelgrupper, nemlig:

  • Lægmuskler

  • Lårmuskler

  • Ballemuskler

  • Mavemuskler

  • Rygmuskler

  • Skuldermuskler

  • Og armmuskler

Træn også cardio

Udover selvfølgelig den store fordel ved at kunne styrke mange muskler på en gang, så har dette udstyr også det plus, at det samtidig kan give dig god cardiotræning.

At ro vil ikke nødvendigvis få pulsen op på samme måde som løb. Det er nemlig i den forstand en træningsform, der ikke nødvendigvis har den samme høje intensitet. Men du kan faktisk tilrettelægge din træning på en sådan måde, at du vil kunne få en fantastisk cardiotræning.

Det handler i høj grad om redskabet, så find romaskiner til dit behov her, hvis du vil kunne få en højere intensitet. Nogle modeller gør det nemlig lettere end andre at justere træningen, så du kan gå op og ned i tempo og derved intensitet.

Med lige netop dette redskab vil du måske opleve, at det er nemmere at blive ved i længere tid, fordi du ikke så hurtigt mister pusten. Det betyder alligevel en del.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *