Primary Navigation

Sjovt og flot design til de mindste

Er du på udkig efter en anderledes dåbsgave, eller fødselsdagsgave til et lille barn? Eller er du selv lige blevet forælder til en tumling, og er på jagt efter service, bestik, hagesmække eller sjovt, stimulerende legetøj? Så kan det være, du har svært ved at vælge mellem de mange mærker, der er på markedet.

Hvordan vælge det bedste til barnet

Det kan være svært at navigere i de mange muligheder, der er når det drejer sig om legetøj og interiør til små børn. Der er mange ting at tage højde for, når man køber ting til de helt små børn.

  • Er designet farverigt og generelt tiltrækkende for børn?

  • Er materialet fri for farlige kemikalier eller andre giftstoffer, og kan det tåle at blive undersøgt af både små hænder og munde?

  • Er materialet slidstærkt nok til at holde til voldsom leg?

  • Overholder fabrikanten gældende lovgivning på sikkerhedsområdet?

Dansk design holder hele vejen

Det er en god idé at kigge efter danske mærker, da de overholder de skrappe regler for sikkerhed både med hensyn til holdbarhed og garanti for, at legetøjet ikke er giftigt eller allergifremkaldende. Den sikkerhed er rar at have, når man køber ting til børn.

Et rigtig godt bud på en fabrikant af både sjove og sansestimulerende produkter til de mindste er Done by Deer her. Med et legende udtryk og materialer, der stimulerer sanserne i kombination med flotte farver, er det en sikker vinder på spiseborder eller i kravlegården.

Spisesituationen kan gøres langt mere festlig (og hygiejnisk) med flotte hagesmække med eller uden ærmer, som kan være med til at gøre måltidet til en fest. Læg dertil et børnevenligt bestik og farverigt service af holdbart melanin, der kan klare en tur eller ti på gulvet – og så er du og den lille klar til kamp med mos og grød.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *