Primary Navigation

Vandtætte rygsække essentielle til våde vandreture

Tager du på lang vandretur enten i det danske eller andre klimaer, hvor en næsten skyfri himmel hurtigt kan slå over i regn, skal du kunne værne dit outdoorgrej mod vandet. Her er svaret en vandtæt rygsæk eller sportstaske, der lige fra tekstil til lynlås formår at holde vand ude, så din power station, skiftetøj eller madforsyning ikke bliver sjaskvåd eller helt ødelagt.

Over skulder eller over ryg?

Skal du vælge en vandtæt rygsæk eller sportstaske med skulderstrop? Komfortmæssigt er det rygsækken, der er den bedste løsning til lange gåture. For at skulle bære al vægt på den ene skulder, hvilket er tilfældet med sportasken med én skulderstrop, vil blive alt for hårdt i sidste ende. Omvendt giver sportstasker adgang til taskens indhold, uden at du skal sætte den ned.

Vandtæt rygsæk med udvendig elastiksnøre

Apropos det med at få hurtig adgang til bestemte ting kan du ved vandtætte rygsække med udvendig elastiksnøre få et lille opbevaringsrum, hvor du altid bare kan række armen om bag ryggen og hive den ting ud, der er klemt fast under snøren. På den facon kan du hurtigt få fat i vand, snacks eller et kort. Men selvfølgelig yder snøren ikke samme beskyttelse mod vandet.

Rul-ned-åbning forhindrer uheld

Skal du sætte tasken fra dig på våd grund, kan du ved at vælge en vandtæt rygsæk designet med rul-ned-åbning sikre, at dine ting ikke kommer i berøring med vandet. Ved at vælge sådan en løsning forhindrer du de ekstremt kedelige situationer i at opstå, hvor du trasker gennem regnen bare for så at tabe al taskens indhold i verdens største vandpyt. Det kan du helt undgå.

Forbered dig på vandreturen

Forbered dig derfor endeligt på din næste vandretur ved at finde den rette vandtætte rygsæk til dig. Forskellige kapaciteter målt i liter har du at vælge fra, så prøv at tjekke udvalgene i dag.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *