Primary Navigation

Sådan vælger du et flot ur til ham

Mænd og ure er lidt noget særligt. For det første så har mænd nemlig ikke så mange muligheder for at peppe deres outfit op som kvinder har med diverse accessories og smykker.

For det andet, så udviser et flot ur at han er en mand der går op at være der til tiden, og går op i hvordan han ser ud.

Skal du vælge et ur til ham, så har du altså en vigtig opgave, for et ur er meget mere end en lille ting der blot kan vise tiden. Men bare rolig du kan få hjælp lige her. 

Følg moden

Det er meget forskelligt hvor vigtig tidens trends er. For nogen er mode et og alt, for andre betyder det knap så meget, bare de selv syntes det ser godt ud.

Kender du din mand godt og ved du at mode er vigtigt for ham, så skal du helt klart vælge et ur i et moderne design, der lige nu trender blandt ure.

Det kan være af de kendte mærker som f.eks. Tommy Hilfiger, Skagen, Casio osv.
 Vil du have et moderigtigt ur med prisgaranti kan du finde det her

Gå efter funktionerne

Et klassisk ur kan vise klokken, og i disse tider hvor vi har alle mulige devices på os der bimler og bamler med notifikationer i tide og utide, så kan det helt klassiske være lige præcis det han har brug for.

Det kan også være at han er typen der ville elske at have alt fra GPS og til hans yndlings playliste på uret, der også overvåger hans madindtag, søvn, stress, og antal tilbagelagte km.

Uanset hvad så kan du få ure med utallige funktioner. For nogle er funktionerne mere vigtigt end designet, men de to ting kan selvfølgelig også kombineres.

Gå efter materialet

Du kan også gå efter materialevalg. Du kan få ure i guld, sølv, titanium m.m, og ligeledes kan du få remme i alt fra læder, til plastik. Der er også lavet et stort udvalg i stof og nylon, så her har du stort set frit valg på alle hylder til at vælge det materiale der passer perfekt til ham.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *