Primary Navigation

4 metoder til at style din sofa

Reklame

Er det ved at være tid til, at der sker noget nyt i din stue, og er du derfor ved at finde frem til en ny sofa? Så er du allerede godt på vej. Sofaen er nemlig det primære møbel i stuen, og derfor er det også sofaen, der er i fokus i rummet. Derfor er det også vigtigt, at du finder frem til den rette model. Men bor du enten i eller i nærheden af enten Århus eller København, så er du heldig. Her har du nemlig rig mulighed for at finde et stort udvalg af sofaer hos altonheim.com, og derfor er der med sikkerhed en, du kan bruge.

Og så skal du bare hjem og style den.

Sørg for at din sofa virke naturligt placeret i din stue

Det kan du gøre på mange forskellige måder. Vigtigst er det, at din nye sofa kommer til at virke som en integreret del af din stue. Sørg derfor for, at den bliver placeret, således den passer ind i rummet. Det skal ikke være besværligt at komme til den, og det skal ligeledes heller ikke synes som om, at den er malplaceret måske fordi, den vender forkert, er for stor eller for lille. Vær derfor meget grundig med den måde, du placerer din sofa på.

Det er vigtigt med nogle løse puder, der kan rykkes rundt på

Derudover skal du huske på alle de ting, du bruger din sofa til. Nogle tager sig gerne lur i den, andre læser i den, og så er der også dem, der altid slænger sig til en god film i den. Den skal derfor leve op til mange behov og krav, og derfor er det vigtigt med nogle gode puder, der ligger løst. På den måde er det nemlig muligt at rykke rundt med dem og på den måde få skabt den mest behagelige stilling for sig selv.

Husk det lune tæppe

Det er også vigtigt med et godt tæppe. Når man sætter sig til rette i sofaen, er det ofte for at hygge sig, og den hygge kommer bare bedre til udtryk, hvis man lige kaster et lille tæppe over fødderne. Derfor bør du også finde et flot tæppe, som du kan ligge i din sofa. Du kan for eksempel hænge det over et armlæn, ligge det på ryglænet eller folde det pænt sammen, hvorfor det dekorativt kan pynte på for eksempel chaiselongen.

Hvad med en praktisk bakke som bord?

Sidst men ikke mindst bør du tage et kig på de mange forskellige former for bakker, som du kan købe. Dem kan du med fordel tage med dig ned i sofaen, når du skal have din kaffe med, eller du skal hygge dig med nogle snacks. På den måde skaber du nemlig et praktisk bord i den bløde sofa. Og når det ikke er i brug, vil det straks virke dekorativt på din sofa med for eksempel et magasin, en lille vase eller et lys på.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *