Primary Navigation

Behov for flere kræfter i lønafdelingen? Se dine muligheder

At skrive lønsedler kræver et indgående kendskab til relevant lovgivning samt et skarpt øje for ændringer i ansattes lønforhold. Allerhelst bør du få nogle professionelle med ind over lønadministration i din virksomhed, som kan skrive lønsedler fra måned til måned. Den slags hjælp til lønadministration kan du leje ind til virksomheden eller outsource til lønkonsulenter.

Ekstern hjælp til lønadministration

Lønkonsulenter vil ofte også være eksperter i regnskab og kan derfor lave afstemninger, så selve lønadministrationen ikke kører løsrevet for bogføring. At få hjælp til lønadministration eksternt kan både være en god midlertidig løsning, mens din virksomhed venter på ny lønchef, som en permanent løsning. Hvis du ikke ønsker en intern lønchef, så behøver du ikke have én.

Overvej interim lønkonsulent

Som et alternativ til at sende lønarbejdet ud af huset kan du få en interim lønkonsulent ind i virksomheden, som møder fysisk op ude på matriklen. Teknisk set vil lønvikaren arbejde for sit bureau, præcist som det gælder for enhver anden vikar, men medarbejderen vil være en fast del af den daglige drift i din virksomhed og sætte et personligt navn og ansigt på servicen.

Find nyt lønsystem

Måske er du ikke så meget interesseret i at betale vikarer eller eksterne lønkonsulenter til at stå for lønnen, som du er i blot at få et effektivt lønsystem for en fastansat lønchef at arbejde i? Hjælpen er her at hente hos samme virksomheder, der tilbyder lønkonsulenter, da de tit og ofte sidder inde med lønsystemer, de kan hjælpe dig med at implementere i din lønafdeling.

Vidt forskellige løsninger

Som du kan se, tæller markedet for hjælp til lønadministration vidt forskellige løsninger. Hvor du på sigt kan prøve dig frem, hvad angår, hvad den rette løsning er for din virksomhed, kan du også få akut hjælp til lønadministrationen ind i virksomheden, hvis du har et behov herfor.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *