Primary Navigation

Dit eget testamente – hvad er værd at vide?

Testamenter – det er noget, som de færreste tænker over til dagligt. Og selvom det ikke virker relevant for dig at udforme et testamente lige nu, så er der alligevel god grund til at gøre dig et par tanker omkring dit eget testamente. I det følgende kan du blive meget klogere på dit testamente, og hvad du skal vide i forbindelse med udformningen af det.

Hvorfor få lavet et testamente?

Der er adskillige gode grunde til, at du bør oprette dit helt eget testamente. Ønsker du eksempelvis, at der er en helt særlig person, som skal arve efter dig? Eller har du nogle andre ønsker i forhold til det, du efterlader dig, og hvem det så skal gå til? Så er et testamente en rigtig god idé.

Har du ikke udformet et testamente, og har du ingen arvinger, vil din arv gå til statskassen – og det er der mange, der ikke ønsker skal ske.

Få hjælp til at udforme dit testamente

Kunne du godt tænke dig at få lavet et testamente, som kan skabe en helt særlig form for tryghed for dig og din familie i tilfælde af dødsfald? Så læs mere her og kom i gang allerede i dag med hele processen.

Vær’ påpasselig med at udfylde dit testamente online

Der er flere online platforme, der lader dig udforme et testamente online – nemt og hurtigt. Det lyder belejligt, men du skal alligevel være påpasselig, inden du begynder at udfylde dit testamente over nettet.

Der er særligt 2 grunde til, at du skal holde nøje øje, når du får lavet et testamente online:

  • Du behøves ikke mødes med en advokat, hvilket kan være problematisk, da du dermed ikke får den fornødne juridiske rådgivning. Du kan naturligvis få lavet et testamente uden hjælp fra en advokat, om end du så kan risikere, at testamentet ikke indeholder de informationer, det skal.

  • Der er større risiko for, at dit testamente kommer til at indeholde fejl, mangler og misinformation. Disse fejl kan have meget store konsekvenser for de personer, du efterlader dig.

Hvornår kan jeg få lavet et testamente?

Du kan få lavet dit eget testamente når som helst. Faktisk er det en rigtig god idé at gøre det, så snart du har besluttet dig for, hvordan din arv skal fordeles, og hvem den skal gå til. Så er du og din arv nemlig sikret gennem testamentet.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *