Primary Navigation

Fantastiske oplevelser i Kalundborg

Den smukke by, Kalundborg, rummer storslåede købstadsattraktioner med et behageligt miljø i den ældre bydel og Nordens mest ejendommelige kirke. Derudover er de to skønne natur halvøer Røsnæs og Asnæs også til at finde tæt på Kalundborg. Ved Røsnæs og Asnæs har du rig mulighed for at udforske skønne vandrestier i forskellige terræner. Byen Kalundborg bliver betragtet som en moderne by og du finder nogle af Sjællands største industrivirksomheder i netop Kalundborg.

Selvom byen er i den anden ende af Sjælland, så kræver det altså ingen tid at komme ind til hovedstaden.

Hvis du er på udkig efter interessante og spændende oplevelser i Kalundborg, så er du altså kommet til det helt rette sted! Her på siden har vi udvalgt nogle fantastiske oplevelser i den moderne by, som du ikke må gå glip af. Tag et kig herunder og få et overblik og Kalundborgs spændende oplevelser. Uanset om du er til kunst, kultur eller natur, så kan du helt sikkert finde nogle oplevelser i og omkring Kalundborg, som vil give dig nogle minder for livet samt en uforglemmelig tur. Kalundborg’s placering gør ligeledes byen til et oplagt sted til rundture i skove, strande og omgivende byer.

Spændende seværdigheder i Kalundborg:

Odsherred Zoo

Den Zoologiske have er et perfekt sted hvis du har hele familien med. I Odsherred Zoo, som også fungerer som et rescue center, finder du over 600 dyr fordelt på over 100 forskellige dyrearter. I den hyggelige Zoologiske have kan du og familien opleve zebraer, kameler, aber og mange flere spændende dyr.

Røsnæs Fyr

Hvis du besøger Kalundborg er det et must at tage et smut forbi Røsnæs Fyr. Røsnæs Fyr ligger for enden af Røsnæs i de mest skønne og fantastiske omgivelser med en smuk udsigt udover Samsø Bælt. Hvis du er naturelsker og nyder at tilbringe tid i det grønne, så er Røsnæs Fyr det perfekte sted for dig.

Odsherred Kunstmuseum

Er du måske mere til kunst? Så er Odsherred Kunstmuseum det rette sted. I det hyggelige museum finder du forskellige aktiviteter for hele familien, og der er blevet gjort meget ud af, at det ikke skal være et kedeligt sted for børn. Turen til Odsherred Kunstmuseum fra Kalundborg tager ca. 40 minutters kørsel.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *