Primary Navigation

Gå på opdagelse i Fredericia

Til dig, der er på udkig efter inspiration til, hvad du kan lave i Fredericia, giver vi dig denne lille guide. Her vil vi nemlig gennemgå nogle af de oplevelser, du kan gøre dig i den jyske by – hvad end du er bosat der eller du blot er på besøg. Og vi garanterer dig, at der er oplevelser for enhver smag, så du kan både tage dine venner med, din partner med og dine børn med. Læs mere her og bliv meget klogere på byen, Fredericia.

Gratis oplevelser i hjertet af Danmark

For mange er Fredericia hjertet af Danmark, og her finder du seværdigheder for enhver smag. Du kan gå på opdagelse i en utroligt hyggelig by, du kan blive meget klogere på områdets historie og du kan koble helt af i den smukke natur. Der findes et hav af forskellige oplevelser i Fredericia – og nogle af dem er endda helt gratis. Heriblandt for eksempel Naturpark Lillebælt, som faktisk er Danmarks største naturpark. Så når først du har booket din ferie til denne fantastiske jyske by, vil du helt sikkert glæde dig fra nu og til du er ankommet – så gør dig klar med det samme!

Udforsk smuk natur og dyreliv

Noget af det, du finder i Fredericia, som er helt unikt, er Nordeuropas største og mest velbevarede voldanlæg med bastioner, raveliner, voldgrave og kanoner. Det er et mægtigt fæstningsværk, som du kan opleve på tæt hold. For i dag er det nemlig blot en smuk og ikke mindst fredelig ramme, der indrammer den fantastiske by, Fredericia. Desuden er området rigt på dyreliv, og du kan gå op på nogle af de højtbeliggende udsigtspunkter, hvorfra du har udsigt over hele Fredericia by. Så pak jeres kufferter allerede nu og gør jer klar til en ferie i det jyske!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *