Primary Navigation

Køge er Danmarks hyggeligste handelsby!

Køge er blevet kåret til Danmarks hyggeligste handelsby. Byen er populær da den er en levende og aktiv by. Her er smukke og fredlige naturområder rundt om Køge by, som i den grad sætter rammer for en skøn tur om den foretages på cykel eller om det er en god løberute man er ude efter. Bronzestien er en oplagt vandrerute når du er i Køge. Og om du er til cykelture eller vandreture, kan det anbefales at benytte Køge Å-sti, som er en sti der følger Køge Å. Sidst men ikke mindst kan du tage et smut til Kimmerlev Sø, som er beliggende i et skønt naturområde – her er der også en bro til de der ønsker en frisk dukkert eller som har medbragt fiskestangen. Læs mere om Køge by her.

Det kulturelle i Køge

Der er forskellige ting at se og seværdigheder at besøge i Køge. Byen indeholder blandt andet en del museer der omhandler forskellige temaer. Heriblandt er der et lokalhistorisk museum, en udstilling der omhandler modelskibe samt Køge museum om vikingetiden. Derudover er det i den grad værd, at besøge Kjøge Mini By, hvor der her er blevet opført en historisk korrekt udgave af Køge by anno 1865 i størrelsesforholdet 1:10. De nævnte museer er blot nogle af mange!

Kunst og musik

Til den kunstinteresserede er der en del at tage hul på i Køge. Byen rummer flere gallerier, kunstforeninger samt en del udendørs kunst. Den udendørs kunst der kan nydes rundt i byen er let at finde – du skal blot følge kortet over kulturruten i Køge. På denne rute kan du se Tape Art billeder skabt af internationale kunstnere og tape. Derudover har Køge også en uge om året hvor der bliver givet den max gas. I hele uge 35 er der nemlig musik på Køge Torv og der er gratis adgang!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *