Primary Navigation

Også med en el- eller hybridbil er det vigtigt at komme til service

Er du bilejer, kender du sandsynligvis til det besvær, som det kan være at få bilen afsted til service et passende antal gange. Ikke desto mindre er det utroligt vigtigt, da det er med til at opretholde bilens kvalitet, sikkerhed og køreegenskaber. Har du til med en nyere type af bil, der helt eller delvist kører på el, gælder det om at komme afsted til tjek.

Find et professionelt værksted, som kan servicere din el- eller hybridbil

Det er ikke nødvendigvis alle værksteder og mekanikere, som evner eller ønsker er servicere din bil, hvis den kører på el. Det er dog vigtigt at få det gjort, hvorfor du allerede i dag bør begynde at se dig om efter en pålidelig serviceudbyder, som du kan lægge din lid til.

Skal du have tjekket op på din el- eller hybridbil, kan du for eksempel besøge dit lokale Teknicar værksted. Her er personalet opdaterede og bliver sendt på den nødvendige ekstrauddannelse, som skal til for at servicere elbiler. Værkstedet benytter kun godkendte metoder og teknologier, og du kan være sikker på, at du kan beholde fabriksgarantien på bilen.

Med den rette garanti går du ikke galt i byen

Det kan føles som en stor tillid at lægge sin bil i andres hænder, specielt når det kommer til emner som fabriksgaranti. Her giver det i høj grad mening at benytte sig af udbydere, som udfører arbejde, der stemmer overens med denne garanti. Nogle værksteder tilbyder ligefrem deres egen garanti på udført arbejde, således at du kan have god ro i maven, når det kommer til kvaliteten.

Vil du gerne høre mere om, hvordan du er stillet, når du bringer din el- eller hybridbil ind, kan du med fordel tage kontakt til et værksted og høre mere om dine vilkår og muligheder.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *