Primary Navigation

Overvej en ferie med kortere kørselsafstand

Sidste år var det nærmest umuligt at komme på udlandsrejse grundet coronapandemien, mens det i år er nemmere, men endnu ikke er lige så let og populært som under normale omstændigheder. De to somre uden den voldsomme og nydelige varme i sydens sol har lært mange at holde af Danmarks egne faciliteter.

Forspild ikke chancen for en luksusoplevelse i luksusomgivelser

Begrænset mulighed for at rejse uden for de danske landegrænser har givet mulighed for at finde tid til at gå på opdagelse i de danske landskaber. Der er et væld af oplevelser gemt i landet, som du normalvis muligvis ikke ville lægge mærke til eller skænke en tanke, men som du nu lige så godt kan afprøve. Du og familien vil ikke gå glip af noget ved at booke et ophold i Jambo Feriepark. Ferieparken har af flere omgange vundet forskellige titler og anerkendelse som bl.a. Danmarks bedste campingplads. Det er ikke til at tage fejl af, at priserne er velfortjent, på deres hjemmeside. I kan slippe af sted med at spare nogle penge ved at komme med jeres egen campingvogn eller eget telt. Derudover tilbyder ferieparken at stille en luksuscampingvogn til rådighed – med selvfølgelighed mod betaling. Det kan medvirke til en endnu mere fornem og uvant luksus ferie i Danmark.

Forskellige oplevelser og værdier

Det er nogle ganske andre ting, man kan tage med sig i bagagen fra en ferie i Danmark end en ferie i udlandet. I udlandet vil meget af ferien garanteret udgøres af badning, solbadning, shopping og restaurantbesøg. I Danmark vil den i mange tilfælde udgøres af forlystelsesparkbesøg, strandture, store isvafler, og ikke mindst er det fantastiske, danske fænomen hygge ej at forglemme. Hygge kan man tage med sig, hvor end i verden man ønsker, men hvorfor ikke prøve den autentiske hygge af i hjemlandet for den?Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *