Primary Navigation

Polterabend med fart over feltet? Tag i klatrepark

Er du i færd med at planlægge en polterabend på Fyn? Så kan det være, at du har vredet hjernen for at finde frem til den bedste form for fejring, hvor der både er masser af sjov, hygge og spænding. Hvis du har følt dig lidt tom for idéer, er der heldigvis hjælp at hente. Hold en sjov polterabend på Fyn i en klatrepark, hvor alle deltagerne får en mindeværdig dag med grin og højt humør.

Mange timers underholdning i trætoppene

Uanset om man elsker spænding og altid er klar på en udfordring, eller om man bare gerne vil have det sjovt med vennerne, er klatreparken en perfekt løsning på polterabenden. I får fire timer, hvor der både vil være en introduktion, så alle føler sig trygge, og hvor I ellers bare kan give jer i kast med de mange klatrebaner og måske til sidst blive sande klatremestre.

Klatrebaner til enhver

Det er helt forskelligt fra person til person, hvor højt man har lyst til at klatre, og hvor udfordrende man foretrækker det. Derfor er der sørget for, at der er baner til forskellige sværhedsgrader, så der er noget for hvem som helst. Der er klatrebaner på 1-26 meter over jorden, så det er helt op til dig, om du vil op i toppen af træerne, eller om du hellere vil holde dig tæt på jordoverfladen.

En bid mad på caféen

Du bruger meget energi på at klatre, og derfor kan det ske, at sulten rammer. Dette er intet problem, for der er en dejlig café knyttet til klatreparken, hvor I kan få et lækkert måltid mad.

Hvis du synes, at en polterabend i en klatrepark på Fyn lyder som noget for dig, kan du læse meget mere. Det er en god idé at booke i god tid, og især hvis I er et større selskab.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *