Primary Navigation

Rødovre her

Rødovre byder på en masse spændende oplevelser for alle aldre. Du kan blandt andet se alle dine yndlingsfilm i biograferne, shoppe løs i Rødovre centrum og udforske de mange seværdigheder og monumenter, du finder i den smukke natur. Det er især populært at tage på tur til Rødovre for at se film. Biografen CinemaxX har nemlig et bredt udvalg af film, som du kan se i luksuriøse biografer som du burde opleve hvis du tager turen til Rødovre en weekend, med familien eller vennerne. Læs mere om de mange oplevelser du kan opleve i Rødovere her.

Tag en weekend til Rødovre og se de mange oplevelser 

Rødovre er et skønt sted at besøge, hvis du ønsker at opleve noget forskelligt. Først og fremmest kan du nyde Rødovres smukke natur og gå på opdagelse efter de seks glemte kæmper. Dette er seks store træskulpturer, der blev opført tilbage i 2016 i forbindelse med Vestegnens kulturuge. De blev opført af den kendte genbrugskunstner, Thomas Dambo. Skulpturerne er gemt på seks helt unikke og hemmelige steder rundt omkring i de 6 Vestegnskommuner. Rødovre byder også på et væld af andre oplevelser. Du kan for eksempel besøge Rødovres Museum, som huser en spændende samling af kunst og historie fra Rødovre og omegn. Her kan du blandt andet se malerier af bl.a. Poul Gernes og Asger Jorn.

Rødovere er for alle i forskellige aldre

Rødovre er en by, der byder på mange forskellige oplevelser. Hvis du er på udkig efter en hyggelig dag ved søen, kan Damhussøen anbefales. Her er der flere grønne områder, som du kan benytte dig af, og det er et godt sted at slappe af og nyde naturen. Hvis du vil have en mere aktiv oplevelse, kan Rødovre Skatepark anbefales. Her kan du skate eller cykle på de mange ramper som der er blevet bygget op. Tag afsted med vennerne og få en sjov dag til at kører stærkt.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *