Primary Navigation

Tips til indretning af en café

Mange danskere går med ideen om at skabe deres helt egen café. Der er selvfølgelig meget, du skal sætte dig ind i, når du åbner en café. Men samtidig er det heller ikke sværere, hvis du holder tungen lige i munden.

Måske har du allerede nogle gode idéer til indretning af din café, ellers kan du her få gode råd til, hvad du skal tænke over. Vi vil anbefale dig, at du læser dette indlæg, inden du åbner din café, da der er mange gode tips til indretning af café, som mange ikke tænker over. Tit fortryder mange bagefter, at de ikke gik op i disse ting fra starten af. Det kan du nu undgå ved at læse denne artikel.

Det handler om dine kunder

Der er mange nye caféejere, som giver sig selv masser af plads. Dvs. de har et stort køkken, hvor de kan lave masser af lækker mad til deres kunder. Vi forstår godt, at du har det sådan, men det vigtigste er at skabe plads til gæster.

Derfor skal du tænke over, hvordan du går plads til mange restaurantborde. For det er dine gæster, som betaler hele gildet, så det er dem, som du skal give plads. Derfor skal du finde ud af, hvor lidt plads du selv behøver, hvor du stadigvæk kan lave mad og kaffe til dine kunder.

Du kan finde restaurant borde online her. På den måde kan du se, hvad det vil fylde, og hvor mange restaurantborde du har plads til.

Få et vægmaleri

Vi lever i en tid med Instagram. Både unge og gamle vil gerne have noget, de kan dele på deres profil. Her er det smart at få malet et vægmaleri.

Du kan evt. overveje selv at gøre det og skrive noget sejt eller cool. Du kan også betale en kunstner for det.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *