Primary Navigation

Vær cool når du afleverer børnene

Når det kommer til billedet af en gennemsnitsfamilie, så forestiller man sig klassisk mor og far med to børn i en klassisk familiebil, der ikke ligefrem er det smarteste af design, dog heller ikke for kikset, der har penge nok til at gøre hverdagen hyggelig, men uden mønt nok til smække dem ud af vinduet.

Sandheden er jo desværre ikke langt fra forestillingen; for børn kan være dyre at have, og biler er ej heller det billigste transportmiddel med afgifter og skatter, der i den grad kan mærkes på tegnebogen.

Derfor er det ikke alle, der ligefrem kan troppe op som den seje forælder på parkeringspladsen ind til børnehaven i en audi.

En simpel løsning

Er man dog i den situation, at man ikke kan glemme den flotte bil og drømmen om at være den coole på parkeringspladsen, så kan man altid ty til audi leasing. Leasing af biler medfører, at mange af disse højere omkostninger, der vedrører et køretøj faktisk – for at sige det på den lette måde – skæres fra.

Dette medfører at mens du kører og ser godt ud, så har du ingen grund til at gå ned i banken og skulle redegøre for de mærkelige, røde tal du er begyndt at få på bundlinjen. Du kan med andre ord føle dig tryg og uden at opbygge en kæmpe, falsk facade af at være denne her fancy familie, der i baggrunden er ved at falde fra hinanden.

Samtidig er det heller ikke set ned på at lease; i modsætningen til fx at have gæld. Så når du møder op og afleverer børnene, så kan du være cool og oprigtigt sige, at du kører audi uden at være ved at gå fallit, fordi den er leaset!

Føler du, at dette kunne lyde som noget, der falder i din interesse, men at du ønsker at være bedre forberedt, inden du kaster dig ud i leasing, så læs lidt op på både tilbud og regler, så du ikke bare føler dig tryg, men ved at du er i trygge hænder. Det er lige til.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *