Primary Navigation

Vejle – en by i fokus

Vejle er en by som i utrolig mange har været kendt for deres utrolige flotte natur med fjorden i midten, som går igennem hele byen. Alt dette har igennem årene tiltrukket utrolig mange turister, og ikke mindst indbyggere til den meget attraktive by. Igennem de sidste har der været en øget fokus på udvikling af midtbyen, som man ønskede at gøre mere levende og attraktiv for de mange besøgende, og indbyggerne i Vejle. Vejle by har også en utrolig god mulighed for handel, og er også blevet kåret til Danmarks bedste handelsby blandt andet grundet deres position med fjorden direkte ud til havet omkring Storebælt. Læs om Vejle lige her!

Visionen for byen Vejle

Den grundlæggende vision for byen Vejle i fremtiden er som sagt og gøre byen mere levende. Man vil altså skabe en midtby der er koncentreret, mangfoldig og oplevelsesrig for de mange som besøger byen. Håbet omkring dette er at flere og flere ønsker og blive eller bosætte sig i Vejle, som der menes og være god mulighed for. Derudover ønsker man at sætte arkitekturen, livet, naturen og fællesskabet i Vejle i fokus, da det er en ældre by med utrolig meget historie. Hvis man ser igennem tiden, så er Vejle en af de byer som har betydet meget for dansk handel sammen med Esbjerg.

Målene for Vejle by

Ønsket og målet er altså og gøre vejle mere attraktivt for de mange besøgende, så de vil komme ind til en by med et godt butiksmix med en masse cafeer, restauranter og muligvis specialbutikker, så det er spændende at gå igennem den flotte by. Derudover vil man have at midtbyen skal tilbyde gode boligmuligheder med boligtilbud, og en generel høj boligkvalitet. Det betyder også at der skal være plads til alle med en masse forskellige boligtyper og priser. Vejle er altså en by som hele tiden er under udvikling, som man burde besøge i den nærmeste fremtid.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *