Primary Navigation

Ideer til ting, du kan fikse inden jul

Hvis det sitrer helt i fingrene af rastløshed, og du ikke ved, hvad du skal bruge din tidlige juleferie på, så kunne det være, du skulle tage en omgang i dit hjem og sørge for, at alt er i tiptop form inden juleaften. Men synes du egentlig, det hele fungerer, og ved du ikke, hvad du skal gå i gang med, så kommer der her nogle ideer til dig, der er klar til at hoppe i arbejdstøjet.

Tjek om dine ting virker

Det kan være alt fra pærerne i dine lamper til vaskemaskinen nede i kælderen. Hvis der er noget, der er gået i stykker eller ikke virker længere, kan du med fordel få det fikset nu. Har du problemer med til- og afløb af vand til din opvaskemaskine, så bestil ny afløbsslange til din vaskemaskine og få opdateret dine hvidevarer, så de virker optimalt.

Tag en runde i huset og vær grundig

Kig i alle rummene og led efter små skader på vægge eller dørkarme. Det kan være der er en liste et sted, der har rykket sig fri, og som skal bankes på plads igen. Det kan også være, der er kommet et hak i den hvide vindueskarm, der nemt kan skjules med en smule maling. Det er sådan nogle små ting, der er sidste ende vil hjælpe til, at dit hjem endnu en gang ser ud som næsten nyt.

Tag en grundig rengøring

Sidst, men ikke mindst, kan du gå i gang med den lidt større rengøring. Og med det menes der at rense din ovn, rydde op i og rengøre dit køleskab, og få renset afløbene og ristene i alle dine vaske og bade. På den måde kan du med god samvittighed læne dig tilbage resten af din ferie og nyde et problemfrit og rent hjem. God jul.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *