Primary Navigation

Sådan skaber I et bedre lydmiljø i jeres bolig

Hvis I bor i et større hus og har højt til loftet, kan I nok nikke genkende til, at det kan skabe meget larm. Især hvis man også har børn, så er der fart over feltet, som også kan skabe larm, i huset. Når man bor i et hus, hvor der meget højt til loftet kan det nemt skabe genlyd. Det kan derfor være en god ide at dekorere væggene med noget, der kan være støjdæmpende og derved skaber en bedre akustik i huset. Akustikplader med print kunne være en mulighed, i jeres bolig.

Muligheder til boligen

En mulighed for jer kunne være akustikbilleder. Det er lyddæmpende billeder på akustikplader, der har en form for print. Her kan man finde et print, der passer til indretningen i jeres hus. Akustikbilleder kan sagtens inddrages i et rum, uden at det virker for stort og voldsomt. Ved at få sat disse billeder op på væggen, vil I kunne skabe et bedre lydmiljø, for jer og jeres børn. De sættes op på væggen ved, at der bliver monteret en ramme på væggen. Derefter monteres det valgte print i ramme. Printet er forholdsvis nemt at udskifte, så det kan ændres, hvis I bliver trætte af det print, I har valgt. Hvis I ikke er så meget til store billeder, så kan man også vælge lyddæmpende paneler, i forskellige mønstre eller farver.

Kontakt et firma

Kunne akustikplader med print være en god løsning for jer? Så start med at kontakte et firma, der tilbyder akustikplader og hør, hvad de kan gøre for jer, så jeres bolig kan få et bedre lydmiljø. De kan også rådgive jer, i forhold til, hvilke akustikplader, der bedst vil kunne løse jeres problem. Så start eventuelt med at hoppe ind på nettet og find et firma, nær jer.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *