Primary Navigation

Sådan undgår du nabostrid over hegnet

Naboer kan være venner, men de kan så sandelig også være fjender. Men i og med at du skal kunne bo side om side med dem, så er det altså en god idé så vidt muligt at holde dig på god fod med dem. For nogle mennesker kan nabostrid udvikle sig i en sådan grad, at det leder til stress for begge parter. Og så kan hjemmet, som jo burde være en tryghedsbase, pludselig give anledning til stor utryghed. Men hvordan kan du undgå nabostrid? Måske ved at følge nogle af disse råd.

Få foretaget en skelforretning

Ofte kan nabostrid opstå i forbindelse med uenighed om skellet. I den slags sager er det vigtigt at have styr på sin ejendomsret. For som ejer skal du vide, hvad der er dit, og hvad der er din nabos, så du ikke risikerer at bryde ejendomsretten.

Hvis du og din nabo er uenige om skellet, så kan i få det afklaret i en skelforretning. Her vil en landinspektør ved retslig bestemmelse kunne sige, hvor skellet går. Derfor kan det også én gang for alle give afklaring på netop denne problematik.

Sørg for at tale om tingene

Når du læser denne artikel, så er det formentlig, fordi du allerede er utilfreds med din nabo. I så fald kan det også synes umuligt at skulle snakke med vedkommende. Men det er faktisk noget af det bedste, du kan gøre.

Nabostrid bunder stort set altid i en manglende forståelse fra begge sider. Og den bedste måde at opnå gensidig forståelse på er ved at tale om tingene. Det skal vel og mærke helst være i en sober tone.

Inden alt går helt galt imellem jer, så sørg for at tage en venlig, men klar snak med din nabo om det, der irriterer dig. Det går formentlig begge veje, så måske I kan nå et kompromis.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *