Primary Navigation

Step by step: Sådan kommer du i gang med din nye terrasse

Går du og drømmer om at have en terrasse i din have, hvor du kan samle familie og venner til kolde drinks om sommeren? Hvis du har en have, er det helt oplagt også at bygge en terrasse. Men hvordan kommer du lige i gang med det? Det får du en guide til her.

Gør din have klar til en ny terrasse

Før du kan komme i gang med din nye terrasse, er du nødt til at gøre din have klar. Du skal finde ud af, hvor du vil placere din terrasse henne. Her skal du blandt andet være opmærksom på, hvor der er mest solrigt og vindstille henne i din have.

Når du har fundet det helt rette sted til din terrasse, mangler du bare at grave ud til den. Det kan du gøre ved håndkraft eller ved at leje en maskine, der duer til formålet.

Find de rette materialer til din terrasse

Derefter skal du finde ud af, hvad du vil lave din terrasse af. Det afhænger af din stil, hvad der passer til dit hus og hvor meget tid, du vil bruge på vedligeholdelse. Du kan f.eks. bygge din terrasse af træ, belægningssten, havefliser el.lign. På www.easy-stone.dk kan du finde et udvalg af forskellige belægningssten.

Derudover kan du få brug for andre materialer såsom skruer, fugesand m.m. Det kommer helt an på, hvad du vælger at bygge din terrasse af.

Tilkald hjælp hvis du får brug for det

Når du skal i gang med at bygge din terrasse, er det ikke sikkert, at du har prøvet det før. Derfor kan det godt tage noget tid, og der kan opstå udfordringer på vejen. Hvis du får brug for hjælp, kan du altid spørge venner og familie eller hyre en anlægsgartner.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *