Primary Navigation

Trænger dit badeværelse til en kærlig hånd? Det kan du gøre

Er du ærgerlig over, hvordan dit badeværelse ser ud? Hvis dit badeværelse trænger til en kærlig hånd, foreligger der heldigvis et væld af muligheder for, hvordan du kan forny rummets udtryk – nemt og med relativt få midler. Du kan med fordel læse med videre, hvis du vil vide, hvad du kan gøre for at peppe dit badeværelse op.

Udskift brusearmaturet eller brusesættet

Brusearmaturet er et af de vigtigste dele på ethvert badeværelse, da det sikrer dig, at du kan få fuldt ud styr på det kolde og varme vand, når du tager dig et bad. Er dit gamle armatur ved at være slidt, eller vil du friske dit badeværelse op, kan en mulighed være at udskifte brusearmaturet eller hele brusesættet.

Der findes forskellige design på blandingsbatterier til din bruser, så der er rig mulighed for at finde et armatur, der passer ind i indretningen på dit badeværelse samt matcher din personlige stil.

Det rette badeværelsestilbehør kan også gøre en forskel

En nem måde at give dit badeværelse et helt nyt look på, det er ved at udskifte badeværelsestilbehøret. Det gælder håndklæder, bademåtte, badeforhæng og så videre. Det er alt sammen let at skifte, og det vil gøre en stor forskel for, hvordan rummet fremstår, når du træder ind i det. Ved at vælge tilbehør i samme farve vil der også blive skabt en rød tråd i indretningen.

Med flisemaling kan du komme langt

Er du ikke særlig stor fan af farven på de klinker, der er på dit badeværelse? Det kan være en omfattende og dyr opgave at rive alle fliserne ned og sætte nye op. Heldigvis findes der en noget nemmere og ikke mindst billigere løsning: Flisemaling. Du kan nemlig male fliser. Denne løsning kan give dig følelsen af et splinternyt badeværelse og forandre hele rummets udtryk.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *