Primary Navigation

Få inspiration til at rejse på budget

Det er fantastisk at rejse, men det er også fantastisk dyrt. Du kan dog selv gøre meget for, at din rejse ikke bliver helt så dyr igen. Dette gælder både for dig, der er meget selvstændig md planlægning og praktiske opgaver selv, men det gælder også for dig, der gerne vil have det hele for det halve. Læs med videre og få tips til at tage på ferie på budget, hvad end der er tale om en familieferie, en romantisk ferie eller måske noget helt tredje.

Gør-det-selv ferie eller luksus-ferie med fuld forplejning?

Prisen på en ferie afhænger meget af, hvor meget du er villig til at gøre selv, samt hvordan du køber ferie. Hvis du gerne vil spare på selve overnatningerne, kan det være en fordel at leje en lejlighed frem for at bo på hotel. Her kan du ofte spare et betydeligt beløb. Her skal du dog være klar på, at du for det første selv skal finde fra lufthavnen og hen til lejligheden. Her bliver man ofte hentet i turistbusser og kørt til hotellet, når man bestiller en samlet ferie med hotel og flybillet.

For det andet, så er der ingen roomservice i en ferielejlighed. Det betyder, at du selv står for rengøring, opvask, vask af håndklæder og madlavning. For nogle er denne service en vigtig del af den luksus, det er at tage på ferie. For andre er ferielejligheden blot et sted man opholder sig om natten, mens man er ude og opleve hele dagen. Betyder det ikke noget for dig, at opholdet er mindre luksuriøst, kan du overveje at vælge en ferielejlighed til fordel for et hotel.

Nogle turister ønsker også at tage ud og spise til hvert måltid, som en del af at få kulinariske oplevelser og opdage nye kulturer. Dette er dog også en mulighed, hvis du vælger at bo på hotel. Her kan du eksempelvis blot vælge halvpension med morgenmad eller helt uden måltider.

Vær også meget opmærksom, når du booker rejsen. Giver du dig lidt ekstra god tid til at lede, kan du sagtens finde en billig rejse. Her gælder det blot om at lave et godt forarbejde og sammenligne priserne hos de forskellige udbydere af ferier. Desuden kan du være heldig, at nogle ferier falder i pris, som tiden går. Spørgsmålet er, om du tør vente?Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *