Primary Navigation

Hold dig opdateret på stort og småt

Savner du indimellem også TV-avisen? Måske endda tekst-TV, hvor du kunne læse alle mulige og umulige søde små historier fra det danske land og dit lokalområde. Det kan du heldigvis stadigvæk her, du skal bare koble op fra enten din computer eller din telefon. I din online lokalavis finder du artikler og blogindlæg om alt fra sportsresultater fra cykelløb til lokale tilbud og begivenheder. Hop ind og læs mere og lad dig underholde og informere.

Mangler du et godt projekt?

Måske er du på jagt efter et godt søndagsprojekt. Måske har du læst, at der kan være en fordel i at få opstillet et godt budget, så du har styr på dine udgifter og dine indtægter? Det kan være hyggeligt at sidde og nørkle med på din computer, imens det danske sommervejr er regnfuldt og stormende. Hvis det får dig til at overveje, hvornår det danske sommervejr måske kommer tilbage, så kan du jo også tjekke din lokale vejrudsigt på netavisen.

De lokale nyheder

På netavisen finder du også informationer og nyheder fra de nærliggende byer – hvad er der sket på Fregatten i Ebeltoft, og hvad mon borgmesteren går og laver? Det er altid godt at være opdateret på den lokale sladder, så du kan kunne snakke med, når du møder din nabo ved købmanden eller hænger ud i hallen til en lokal håndboldkamp. Sidst, men ikke mindst, kan du jo også være taktisk klog og bruge din netavis til at samle de bedste og lokale tilbud sammen. Hvor er der tilbud på smør, og er det virkelig rigtigt, at der er udsalg i den lokale møbelforhandler? Alt det, og meget mere, kan du læse om i din lokale netavis. Og det bedste er, at du hurtigt kan klikke dig videre ind på de enkelte artikler og de links, som kan hjælpe dig videre i din søgning. Rigtig god læselyst!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *