Primary Navigation

Planlæg shopping besøget ved den tyske grænse

Det er for mange i Danmark meget kendt at køre til den tyske grænse for at handle billige varer. Hvis du har været ved grænsebutikkerne før, så kender du muligvis til det travle kaos, der kan være i diverse butikker af folk, der handler stort ind. Hvis du gerne vil undgå at blive en del af forvirringen, kan det derfor være en god strategi at lægge en plan hjemmefra.

Find ud af, hvad d vil handle

Det kan være en god idé at lave en huskeseddel, hvorpå der står, hvad du gerne vil købe. Med en huskeseddel kan du muligvis mindske risikoen for at løbe forvirret rundt nede i grænsebutikkerne. Skal du for eksempel have slik, sodavand, toiletartikler, køkkenartikler eller billig vin tyskland?

Billig vin fra Tyskland kan du for eksempel notere som vin fra grænsen på din huskeseddel, så du kan huske det, når du kommer til grænsebutikkerne.

Du kan eventuelt kategoriserer de ting, du gerne vil have købt i forhold til, hvor du kan finde tingene i butikken for at strømline dit besøg. Du kan også lave flere forskellige sedler, hvis du vil have én seddel til dagligbrug, én seddel til sommerfesten og én seddel til venner og familie, som skal have noget med.

Kig tilbudsaviserne for gode tilbud

Det kan være en god idé, hvis du kigger tilbudsaviserne igennem, inden du tager til grænsen. Du kan for eksempel se, om de danske butikker har dine varer på tilbud, eller om der er forskel på tilbuddene ved de forskellige grænsebutikker. På den måde kan du liste op, hvor du skal have diverse varer, og slippe for skuffelsen over at se et bedre tilbud på en vare, som du lige har købt. Du kan eksempelvis finde billig vin i forskellige tilbudsaviser og se efter, hvor de bedste og billigste vine kan købes.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *