Primary Navigation

Få din egen hjemmeside

Har du altid drømt om at have din egen hjemmeside, men aldrig rigtig er kommet i gang? Ja, så er du det rigtige sted. Selvom du ikke er et teknisk geni, så kan din drøm stadig gå i opfyldelse, bare rolig. Vi er så heldige i dag, at man stort et kan alt. Læs med her og find ud af hvordan du får din egen hjemmeside.

Planlægning

En ny hjemmeside i sig selv tager ikke lang tid at lave. Planlægningen gør til gengæld. Du skal have styr på flere ting inden du går i gang. En god ting at starte med at tænke på er, hvilken niche din hjemmeside skal have? Skal den handle om miljøet, skal du lave madopskrifter, modetips eller noget helt andet, så er det en god ide at have styr på det. Prøv at sigte efter et bredt emne, inden for den samme genre, så det ikke bliver alt for snævert.

Efter du har besluttet hvad den skal handle om, kan du tænke på et domænenavn. Hvad skal din hjemmeside hedde? Dette er noget rigtig mange har svært ved. Det er også forståeligt, det er jo en stor beslutning. Noget man skal huske på, er at det er en fordel hvis dit domænenavn let kan huskes. Navnet skal også beskrive din hjemmeside. Det skal hænge sammen med det. Det ville være lidt skørt, hvis din hjemmeside hed noget med madverden, men din hjemmeside egentlig handlede om elektronik. Det giver ikke rigtig mening, vel?

Hjemmesiden

Man kan lave hjemmesider på forskellige måder. Hvis man er god til it og programmering, så er det en oplagt mulighed at kode sin egen hjemmeside fra bunden. Hvis man derimod ikke er det største it geni, så kan man stadig lave en hjemmeside. Der findes nemlig hjemmesider, som allerede har lavet basiskodningen og endda en skabelon. Det handler bare om at komme i gang.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *